Wallmans Showpaket med övernattning på Hotel Esplanade

På andra sidan Nybroviken, 300 m från Hotel Esplanade finns Wallmans! Upplev en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat, dryck och en högklassig show i en unik miljö – som bara kan upplevas på Wallmans. Gör som hundratusentals tidigare gäster och besök anrika Wallmans i Stockholm. Låt dig svepas in i vår värld av show-och smakupplevelser. Nya showen levererar internationell underhållning i världsklass och du bjuds på storslagen musik från bland andra glamourens Lady Gaga och vi lyfter Discon som fyller 40 år med bl a Saturday night fever, och vi passar på att hylla våra legender, allt från George Michael till Pavarotti. Vi kommer också i vår att lägga ännu mer kärlek på maten.  Vi serverar i vår en absolut unik upplevelse på scenen, tallriken och i glasen. Helt enkelt show och mat i världsklass – alltid serverad av våra stjärnor!

Showen börjar strax efter kl 18.00 och slutar ca 22.30, baren är öppet till  kl 01.00.

Avsluta sedan kvällen med att hos oss bo på Hotel Esplanade på Strandvägen.

Wallmans Showpaket kan bokas på fredagar och lördagar
I Hotellpaket med Wallmans ingår:

  • Showbiljett till Wallmans show (Silver eller Guld) meny och garderob. Läs mer Wallmans Stockholm
  • En övernattning på Hotel Esplanade – välj mellan att bo i våra mindre Moderate Dubbelrum, eller lyxa till det lite i våra större, mysiga Superior Dubbelrum med morgonrock och tofflor på rummet
  • Snittar och ett glas mousserande på hotellet innan showen
  • Frukostbuffé
  • Kaffe/the 24h/dygnet på Hotel Esplanade

Priser: I våra Moderate Dubbelrum, för Silverbiljett; 1635 SEK per person eller Guldbiljett; 1835 SEK per person.
Lyxa till det lite extra och välj att bo i våra större Superior Dubbelrum, för Silverbiljett 1835 SEK per person eller Guldbiljett; 2035 SEK per person.

 

Boka på info@hotelesplanade eller ring 08-6630740. Uppge koden WALLMANS.