Receptionist med bokning och Revenue

En av våra receptionister går nu vidare och vi söker därmed förstärkning till vårt duktiga team i receptionen. 

För oss är det viktig att du alltid sätter våra gäster i centrum och du gör det med glädje och energi. Du har förmåga att se möjligheterna i varje situation och är en glad och positiv person. Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med teamet skapa den bästa vistelsen för våra gäster samt att bidra och driva vår bokning och försäljning enligt våra uppsatta mål.

Vi letar efter dig som älskar gästkontakt och trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi jobbar mycket med revenue där du är en del av revenue arbetet dagligen. Utöver gästkontakt kommer du att arbeta med sedvanliga uppgifter i en hotellreception. Dessa innefattar bland annat bokningar, in- och utcheckning, revenue, barförsäljning, dagliga rutiner.

Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb i en personlig och familjär atmosfär och tjänsten är på 80 %. Arbetstiderna är varierande, dag- och kvällstid samt varannan helg.

Hos oss får du jobba i ett fantastiskt team och vara med och uppfylla och överträffa våra gästers förväntningar!

Det är meriterande om du som är sökande har tidigare erfarenhet eller utbildning inom hotell eller restaurang. Vi jobbar med bokningssystemet HotSoft.

Skicka din ansökan snarast till Receptionschef Eva Fahlgren på eva@hotelesplanade.se

Ansökningarna behandlas vartefter de inkommer.